V petek, 22. 4. 2022, se je ob 16. uri 17 učencev 7. do 9. razreda zbralo na zgornjem nadstropju starega dela šole. Po skupinah so se razporedili v učilnice, si udobno postlali ter pričeli z delavnicami. Preizkusili so se v kuharskih spretnostih, knjižnem kvizu o Erasmus partnerskih državah in različnih splošnih temah, sodelovali so v športnih aktivnostih, opravili nočni pohod do gradu Otočec ter se zabavali v dobri družbi.

Pri izvedbi dneva je pod vodstvom Andreje S. sodelovala še skupina učiteljev, Damjana L., Hermina V., Špela M., Erika Š. in Marjan M.

Vtisi sodelujočih učencev so strnjeni v naslednjih vrsticah.

Na spanju v šoli smo se imeli odlično. Veseli smo, ker smo lahko poskusili kulinariko ostalih držav in preizkusili naše kuharske sposobnosti. Všeč nam je bil tudi kviz, kjer smo izpilili svoje znanje. Najbolj zanimive pa so nam bile športne igre, kjer se je izkazala naša tekmovalnost in timski duh. Dan se je zaključil odlično, z nočnim sprehodom do gradu Otočec, na katerem smo uživali v dobri družbi in toplem vremenu. Veseli smo, da smo se lahko družili tudi z ostalimi učenci, s katerimi se v šoli najverjetneje ne bi. Upamo, da bomo še kdaj to ponovili, oziroma da bodo tudi mlajši učenci lahko izkusili takšno doživetje.

Lana, Tim, Živa

Noč v šoli nam je bila res všeč. Med seboj smo se dobro razumeli in zgradili dobra prijateljstva. Spanca je bilo res malo, a smo se zato toliko bolj zabavali. Ker smo bili ponoči lačni, smo sredi noči spekli palačinke, ki so bile odlične.

Všeč so nam bile vse dejavnosti, predvsem šport. Noč v šoli bi z veseljem radi ponovili v bližnji prihodnosti.

Učenci 8. razreda

Vtisi in pohvale:

– Zelo dobro organizirano.

– Zanimiva športna aktivnost.

– Še kar dobra hrana.

– Super sprehod z lučkami.

– Nujno še kdaj!

Učenci 7. razreda

 

Zapisala: Andreja Strgar

(Visited 35 times, 1 visits today)
Dostopnost